Dillenburg Drunen

Heusden - Drunen
Toekomstig aanbod

€ 80.000,- tot € 800.000,-

Over dit project

De gemeente Heusden werkt momenteel aan de ontwikkeling van de locatie Dillenburg in Drunen. Het plangebied ligt tussen bedrijventerrein Groenewoud en het centrum van Drunen. In het plan worden onder meer meegenomen: een nieuwe sporthal, de realisatie van kantoorruimte en maatschappelijke voorzieningen en tenslotte moet de Dillenburglocatie een gedeelte van de gemeentelijke woningbouwopgave opvangen.

Omschrijving

Bij de ontwikkeling van Dillenburg wordt uitgegaan van een integrale benadering met een visie op het gehele gebied. Deze visie is neergeschreven in het Programma Dillenburg. Na goedkeuring door de gemeenteraad is op basis van dit programma een stedenbouwkundige visie ontwikkeld, die nu als basis geldt voor de invulling van het gebied.

Naar verwachting zal de verkoop van ca. 120 woningen in project Dillenburg medio 2015 van start gaan

Meer informatie

Kenmerken

Project
Dillenburg Drunen
Koopwoningen
120
Prijs
€ 80.000,- tot € 800.000,-
Type woningen
Overig

Voorzieningen

Eigendom
Huur, Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Winkelcentrum, Zwembad

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Heusden.

Aanmelden