Villapark lavendel

Heusden - Vlijmen
Actueel aanbod

€ 379.000,- tot € 700.000,-

Kenmerken

Aantal slaapkamer(s)
3 - 6

Over dit project

Villapark Lavendel | 8 twee-onder-één-kapwoningen en 6 vrijstaande woningen

Wonen in Villapark Lavendel is inderdaad bijzonder. Hier woon je niet alleen heerlijk landelijk en vrij, maar ook ongelooflijk centraal. Met de auto sta je in nog geen tien minuten in de bruisende binnenstad van Den Bosch. Of Waalwijk, hoewel Vlijmen zelf ook alle voorzieningen heeft van sportclubs tot winkels en van eetcafés tot restaurants.

Hier woon je pas echt buiten. Aan de rand van de natuur en midden tussen de Loonse en Drunense duinen, de IJzeren Man en het Engelermeer. We durven wel te zeggen dat er zo dicht bij Den Bosch maar weinig aanbod is dat kan tippen aan de unieke halfvrijstaande of vrijstaande villa’s in Villapark Lavendel. De statige uitstraling, de indrukwekkende volumes, de lichte ruimtes en de vrije indeelbaarheid van de woningen die het mogelijk maken hem helemaal naar jouw wens en smaak in te richten.

Ontdek nu zelf het bijzondere wonen in Villapark Lavendel:
;vrijstaande en halfvrijstaande villa
;markante jaren-30-architectuur
;met spitsboogkappen
naar keus met riet of pannen gedekt
;vrij in te delen en uit te bouwen
;tot 6 slaapkamers mogelijk
;royale living van 64 tot 74 m2
;passieve koeling

U kunt al bijzonder wonen in Vlijmen vanaf ¤ 379.000,-

Meer informatie

Kenmerken

Project
Villapark lavendel
Koopwoningen
14
Prijs
€ 379.000,- tot € 700.000,-
Type woningen
Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Carport
Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Berging (steen)
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Winkelcentrum, Zwembad

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Heusden.

Aanmelden