Geerpark te Vlijmen

Heusden - Vlijmen
Actueel aanbod

€ 130.000,- tot € 190.000,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
400 - 1000m2
Inhoud
100 - 2500m3
Aantal slaapkamer(s)
1 - 8

Over dit project

Geerpark is een groene en waterrijke duurzame nieuwbouwwijk. Hier woont u landelijk, maar is de stad nabij. Binnen 5 minuten fietst u naar het centrum van Vlijmen voor uw dagelijkse boodschappen en met de auto staat u binnen 15 minuten in het centrum van 's-Hertogenbosch. Het unieke aan Geerpark is de groene structuur. Door het plan loopt een groenblauwe waterslinger die de woonomgeving verbindt met het grote centrale park en het buitengebied van Vlijmen.
In mei 2014 is gestart met de ontwikkeling van de wijk. De wijk wordt in verschillende fases uitgegeven. Momenteel zijn alle kavels voor zelfbouw verkocht of gereserveerd maar de volgende fase is in voorbereiding en we hopen te kunnen starten met de uitgifte in 2022. Hiervoor moet nog onder andere een bestemmingsplanprocedure worden doorlopen. Aan deze planning kunnen daarom geen rechten worden ontleend. De verkaveling en prijzen voor deze nieuwe fase ( Nieuwe Morgen) zijn nog niet bekend.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes doe dan een aanmelding voor de nieuwsbrief via de site van de kavelwinkel van de gemeente Heusden.
Ook kunt u contact opnemen met de Mogelijkmakers voor een afspraak.
De Mogelijkmakers vormen een speciaal team binnen de gemeente Heusden. Zij ondersteunen u voor, tijdens en na de koop van een kavel. Ze denken actief mee, helpen met praktisch advies en wijzen u de weg naar andere instantie

Meer informatie

Kenmerken

Project
Geerpark te Vlijmen
Koopwoningen
26
Prijs
€ 130.000,- tot € 190.000,-
Type woningen
(Patio)Bungalow, 2-onder-1-kap, Eengezinswoning, Geschakeld, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrije kavel, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Carport, Garage, Parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin, Tuin op het Noorden, Tuin op het Oosten, Tuin op het Westen, Tuin op het Zuiden, Tuin Rondom
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Winkelcentrum, Zwembad

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Heusden.

Aanmelden