Geerpark te Vlijmen

Heusden - Vlijmen
Actueel aanbod

€ 150.000,- tot € 400.000,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
400 - 1000m2
Inhoud
100 - 2500m3
Aantal slaapkamer(s)
1 - 8

Over dit project

Aan de westkant van Vlijmen, goed ontsloten door de A59, wordt Geerpark gerealiseerd. Geerpark is een groene en waterrijke duurzame nieuwbouwwijk.

Hier woon je landelijk, maar is de stad nabij. Binnen 5 minuten fietst u naar het centrum van Vlijmen voor uw dagelijkse boodschappen en met de auto staat u binnen 15 minuten op de Parade in 's-Hertogenbosch.

Het unieke aan Geerpark is de groene structuur. Door het plan loopt een groenblauwe waterslinger die de woonomgeving verbindt met het grote centrale park en het buitengebied van Vlijmen. De waterslinger varieert in breedte van 20 tot 40 meter. Langs de oever profiteren de woningen van de groenblauwe kwaliteit.

In het gebied liggen nog een aantal vrije kavels met uitzicht op de waterslinger.

Wil je meer weten?
Neem dan contact op met de Mogelijkers. De Mogelijkmakers vormen een speciaal team binnen de gemeente Heusden. Zij ondersteunen je voor, tijdens en na de koop van een kavel. Ze denken actief mee, helpen je met praktisch advies en wijzen je de weg naar andere instanties.

Interesse? Maak een afspraak. De MogelijkMakers komen graag bij je thuis voor
een kennismaking en eerste adviesgesprek.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Geerpark te Vlijmen
Koopwoningen
35
Prijs
€ 150.000,- tot € 400.000,-
Type woningen
(Patio)Bungalow, 2-onder-1-kap, Appartement, Eengezinswoning, Geschakeld, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrije kavel, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Carport, Garage, Parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin, Tuin op het Noorden, Tuin op het Oosten, Tuin op het Westen, Tuin op het Zuiden, Tuin Rondom
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Winkelcentrum, Zwembad

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Heusden.

Aanmelden