De Grassen te Vlijmen

Heusden - Vlijmen
Actueel aanbod

€ 100.000,- tot € 400.000,-

Over dit project

Project De Grassen
Ideaal als u graag dichtbij de stad wilt wonen, maar ook de rust van een dorp zoekt. Het beste uit twee werelden! De Grassen is gelegen aan de noordoostkant van het dorp Vlijmen met aansluiting op De Melie en De Voordijk. Dichtbij het Engelermeer en op fietsafstand tot het centrum van Den Bosch.
Momenteel zijn alle bouwkavels verkocht of gereserveerd maar we zijn volop bezig met de voorbereidingen voor een volgende fase. Voor deze vervolgfase zijn we afhankelijk van de procedure van de GOL (Gebiedsontwikkeling Oostelijke Langstraat). De GOL omvat onder andere een nieuwe weg aan de oostkant van Vlijmen, die belangrijk is voor de ontsluiting van de wijk De Grassen. Tegen de GOL en deze nieuwe weg is beroep ingediend bij de Raad van State. De Raad van State moet nu een uitspraak doen over de plannen en de ingediende beroepen. Pas als de Raad van State zich positief uitspreekt over de uitvoering van de GOL gaan we aan de slag met de vervolgfasen van De Grassen. Dan zullen we de verkaveling laten maken, de noodzakelijke onderzoeken uitvoeren en het bestemmingsplan in procedure brengen. Ook dat kost weer enige tijd. Dus eerst wachten we op de uitspraak van de Raad van State over de GOL-procedure en daarna volgt een procedure voor de vervolgfase(n).
Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen doe dan een aanmelding voor de nieuwsbrief via de site van de kavelwinkel van de gemeente Heusden.

Ook kunt u contact opnemen met de Mogelijkmakers voor een afspraak. De Mogelijkmakers vormen een speciaal team binnen de gemeente Heusden. Zij ondersteunen je voor, tijdens en na de koop van een kavel. Ze denken actief mee, helpen je met praktisch advies en wijzen je de weg naar andere instanties.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Grassen te Vlijmen
Start verkoop
2021 (1e kwartaal)
Realisatie
2021 (1e kwartaal)
Koopwoningen
20
Prijs
€ 100.000,- tot € 400.000,-
Type woningen
Vrije kavel, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Carport, Garage, Parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin, Tuin op het Zuiden, Tuin Rondom
Bijgebouwen
Berging (steen), Bijkeuken, Kantoor, Schuur (hout)
Eigendom
Erfpacht, Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Winkelcentrum, Ziekenhuis, Zwembad

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Heusden.

Aanmelden