Nieuwe Morgen Geerpark

Heusden - Vlijmen
Actueel aanbod

€ 285.000,- tot € 570.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
57 - 153m2
Inhoud
240 - 597m3
Aantal slaapkamer(s)
1 - 3

Over dit project

Op een toplocatie vlak bij het wijkpark groeit het nieuwste wijkdeel van de duurzame wijk Geerpark in Vlijmen, genaamd Nieuwe Morgen. Hier woon je duurzaam, in een prachtig opgezette wijk, met de natuur om je heen en dat op 10 minuten van Den Bosch.

De woningen van Nieuwe Morgen hebben een modern-landelijke architectuur, met frisse accenten en mooie details zoals luifels en veranda's. Alle woningen zijn gasloos en nul-op-de-meter en voorzien van een hoogrendementsbodemwarmtepomp (luchtwarmtepomp bij de beneden- bovenwoningen). Je woont dus duurzaam en met een hele lage of zelfs geen energierekening, wel zo fijn in deze tijd! En helemaal klaar voor de toekomst.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Nieuwe Morgen Geerpark
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
2 van 19 beschikbaar
Prijs
€ 285.000,- tot € 570.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Bodem Warmtepomp, Lucht-Water Warmtepomp, Vloerverwarming
Overige
Levensloopbestendig

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Heusden.

Aanmelden