Landgoed Steenenburg

Heusden - Drunen
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
108 - 156m2
Kaveloppervlak
187 - 538m2
Inhoud
509 - 785m3
Aantal slaapkamer(s)
1 - 3

Over dit project

Historisch goed wonen op Landgoed Steenenburg

Een groot deel van het voormalige Land van Ooit, gelegen tussen Drunen en Nieuwkuijk in de gemeente Heusden wordt herontwikkeld tot woongebied. In het middengebied van het landgoed ontwikkelt en bouwt Hendriks Coppelmans ten oosten van Kasteel d'Oultemont 46 hofwoningen, waaronder een groot aantal levensloopbestendige woningen, in een landgoedwaardige Tudor-stijl. Dit is een romantische, Engelse architectuur. Ten westen van het kasteel komen er 120 appartementen in vijf losstaande, moderne gebouwen.

Er zijn zes types hofwoningen:
- Twee-onder-een-kap type A
- Twee-onder-een-kap type B
- Twee-onder-een-kap XL type C
- Twee-onder-een-kap XL type D
- Vrijstaand type E
- Levensloopbestendige woning type F

De hofwoningen en appartementen liggen in het hart van het monumentale landgoed. De hofwoningen vormen straks een aantrekkelijke woonwijk voor jong en oud rondom een vijver volop in het groen, die grenst aan de kasteeltuin. Alle woningen zijn levensloopbestendig of zijn dat eenvoudig te maken.

De verkoop verloopt gefaseerd. De fraaie hofwoningen komen als eerste in de verkoop. De appartementen volgen op een later moment.

Landgoed Steenenburg is een gezamenlijke gebiedsontwikkeling van initiatiefnemer Jan Kelders Beheer en de partners Hendriks Bouw en Ontwikkeling (Life Science Park Brabant) Hendriks Coppelmans (woningbouw), Libéma (kasteel) en de gemeente Heusden.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Landgoed Steenenburg
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 46 beschikbaar
Type woningen
(Patio)Bungalow, 2-onder-1-kap, Appartement, Geschakeld, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin Rondom

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Heusden.

Aanmelden