Verhuizen? Regel je energiecontract bij Pricewise

Tuinenrijk

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Den Bosch - 's-Hertogenbosch
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Tuinenrijk, zoooveel groen!
Groen kleurt je leven. Het geeft rust, energie en nodigt uit om het buitenleven op te zoeken. Dit alles komt samen in Tuinenrijk, een centraal gelegen woonwijk in de Groote Wielen in Rosmalen. De wijk wordt voorzien van binnentuinen die met speelse ommetjes worden verbonden. Je waant je in een parkachtige woonomgeving waar ontmoeting en ontspanning elkaars paden kruisen. In Tuinenrijk woon je tussen groen en water. Kinderen kunnen vrij spelen en de parkeerplaatsen zijn zoveel als mogelijk uit het zicht.

De woningtypen
Tussen het vele groen van Tuinenrijk is ruimte voor ca. 128 woningen met een eigentijdse uitstraling en veel detaillering. Het gaat om een mix van grote en kleine rijwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen, voorzien van eigen parkeergelegenheid of je kunt parkeren in een van het parkeerhoven. Dankzij de centrale ligging zijn voorzieningen, zoals winkels en een school, op loopafstand.

We zijn nu gestart met de presale van de 1e fase van Tuinenrijk te weten 42 eengezinswoningen! Start verkoop staat gepland voor eind 2022/begin 2023.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in Tuinenrijk? Schrijf je dan nu in. We informeren je zodra er meer informatie beschikbaar is.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Tuinenrijk
Start verkoop
Verkoop gestart
Type woningen
Appartement, Geschakeld, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Den Bosch.

Aanmelden