Victoria Haarsteeg Deelplan 2

Heusden - Haarsteeg
Archief

€ 269.900,- tot € 559.900,-

Kenmerken

Woonoppervlak
121 - 199m2
Kaveloppervlak
138 - 501m2
Inhoud
450 - 865m3
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

De woningen van het tweede deelplan van de nieuwbouw wijk Victoria krijgen typische speelse architectuur van Victoria. Daarnaast zijn de woningen all electric. Je zit bij Victoria Haarsteeg dus niet alleen in één van de mooiste wijken van Haarsteeg en omgeving, maar je bent ook direct klaar voor de toekomst. Dat is aangenaam wonen! Bekijk snel de website voor meer informatie over de woningen!

Haarsteeg profileert zich als een sociaal actieve plek met leuke verenigingen waar iedereen welkom is. Een ideale plek om bijvoorbeeld je kinderen te laten opgroeien. Naast het gezellige Haarsteeg ben je natuurlijk nog steeds binnen de kortste keren in Den Bosch.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Victoria Haarsteeg Deelplan 2
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
29
Prijs
€ 269.900,- tot € 559.900,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Heusden.

Aanmelden